Velkommen ombord hos Føltved som Bodpasser til sæsonen 2020

Her er lidt praktisk info om, hvordan du kommer igang med jobbet som bodpasser hos os.

Step 1 – Tilmeld dig vores Facebookgruppe Føltved Bodpassere 2020

Gruppen er ment som et sted vi nemt kan kommunikere med hinanden, og et sted, hvor I er velkomne til at stille spørgsmål os igennem.

Du finder gruppen her: https://www.facebook.com/groups/931344400636260/

Step 2 Vagtplan – Angiv hvilke dage, og hvornår du kan arbejde

Tryk på linket herunder, for at komme til en formular, hvor du kan angive hvilke dage du kan arbejde. Vi skal også vide, hvornår du har mulighed for at møde de enkelte dage.
Når alle har indsendt deres vagtplan ønsker, laver vi en vagtplan, og du vil modtage en invitation til vores vagtplanlægningsprogram.

Fortæl os hvilke dage du kan arbejde her: https://langkilde.knack.com/farmmanager#bodpasser-angiv-mdetid/

Vagtplanen for juli måned laver vi senere , når juni er på plads.

Step 3 – Adgang til materiale

Vi har lavet en dropbox mappe, som indeholder forskelligt materiale som du skal bruge.

Lige nu er der ikke rigtigt noget i mappen, men senere hen vil vi lægge ansættelseskontrakter og oplæringsvideoer ind i mappen.

Du vil få besked via sms og email, når der er nyt materiale i mappen, så du behøves ikke holder øje med den, før vi skriver.

Linket til dropbox mappen er: https://www.dropbox.com/sh/og5bcwbky6qvebj/AAA9fk7bGUBUP2EKdB6skTRXa?dl=0

Step 4 – Online oplæring og undervisning

Vi vil til i år lave en serie af videoer, som viser dig alt, hvad du behøves at vide for at kunne betjene vores boder. Vi vil således ikke arrangere fysiske oplæringsmøder.

Videoerne vil blive lagt ind i Dropbox mappen på et senere tidspunkt. Vi skal nok skrive til dig, når de er tilgængelige.

Du kan ikke regne med, at der vil være en person tilstede den første dag hos dig i boden. Derfor er videoerne obligatoriske at se og forstå.
Vi lægger en time ekstra til din første lønseddel som løn for at gennemse videoerne.

Føler du dig alligevel lidt usikker dagen inden du skal møde ind første gang, så skriv til mig på [email protected], så skal jeg nok give et kald tilbage. Vi vil også nemt kunne guide og hjælpe dig via telefon den første dag du er på arbejde. Du kan eventuelt møde op i lidt god tid, så er der mulighed for at hjælpe lidt ekstra via telefonen inden boden skal åbne.

Step 5 – Ansættelseskontrakt.

Du kan indenfor kort tid finde en ansættelseskontrakt i dropbox mappen. Vi skal nok skrive rundt, når den bliver gjort tilgængelig.

Den skal printes ud, udfyldes og underskrives. Den underskrevne ansættelseskontrakt skal sendes til [email protected]. Helst som en vedhæftet PDF. Når vi har modtaget den, underskriver vi den, og sender den retur til din email indenfor nogle dage.

Spørgsmål?

Har du yderligere spørgsmål, så skriv til Simon på email [email protected] eller sms til 42449825. Skriv, hvad I er tvivl om, så skriver eller ringer Simon tilbage med svar på dit spørgsmål.